Ravintola Pöllö

Ylläksellä, Ylläsjärvellä sijaitseva ravintola Pöllö on aivan hiihtokeskuksen gondolihissin ala-aseman vieressä. Tänne on helppo lasketella.  Kevätkaudella terassilla voi nauttia kevätauringon lämmöstä. Kelopuilla ja poronsarvilla sisutettu ravintola on tunnelmaltaan lappihenkisin rinneravintola Ylläsjärvellä!

Pöllön ruokalistan kärkituotteita ovat paikan päällä valmistetut vohvelit, makealla tai porotäytteellä. Valikoimaamme kuuluu lisäksi erikoiskahvit, leivonnaiset, virvokkeet, A-oikeudet sekä snack/ grillilistalta löytyvät naposteltavat. Katso laajempi ruokalista Menu-valikosta

Pöllön yhteydessä toimii myös 8-ratainen GR8 keilahalli, jonne on luotu valaistuksella taianomaista revontulitunnelmaa. Anniskeluoikeuksien, ruokalistan ja keilahallin puitteissa Pöllöä voikin kutsua Ylläksen viihdekeskukseski. 

Gr8 Pöllö

Talvikaudella auki oleva Gr8 Pöllö – Ylläs on Lapin henkeen tehty 8-ratainen viihdekeilahalli. Ainutlaatuiset valkoiset radat hohtavat eri väreissä luoden taianomaista revontulitunnelmaa.Viihdekeilaratakokonaisuus ja sen yhteydessä toimiva Pöllö (ski bar) muodostavat ainutlaatuiset puitteet hauskaan ja rentoon yhdessäoloon. Gr8 Pöllö –Ylläs sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ylläsjärvellä, gondolihissin vieressä.

Varaa keilarata aikasi joko netissä tai soita aukioloaikoina Pöllön numeroon 0447 740 181 tai poikkea paikan päälle Iso-Ylläksentie 44, 95980 Ylläsjärvi

Asiakaspysäköinti päiväsaikaan on Taiga liikekeskuksen edessä, jolloin kulku rinteen yli ala-asemalle tai gondolihissin takakautta kiertäen. Iltaisin ja kuljetuksella tulevat voivat tulla Sport resortin ala-aseman parkkipaikalle (henkilökunnan parkkipaikat).

 

Hyvää ystävänpäivää, 5-vuotta täyttävästä Pöllöstä 💗
Ihan lunta pisti pyryttäen, sehän on mainio sää keilaamiseen 😉 Tervetuloa!
... Näytä lisääPiilota

Näytä Facebookissa
·Jaa

Uutuus uutisia! Pöllöstä nyt pizzaa ja gluteenitontakin. Kuvassa kestosuosikit pepperoni-sipuli ja kinkku-ananas. Tervetuloa! ... Näytä lisääPiilota

Näytä Facebookissa
·Jaa

3 viikkoa sitten

PÖLLÖ - Ski Bar, Bowling YLLÄS

Jäätävää.. tule lämpimään! Me ollaan ihan tässä gondolihissin vieressä.EDIT! Klo 13.30 Gondoli suljettu kovan tuulen vuoksi, tuulilukema 18-20m/s! Myöskään Huippuhissiä ei saada valitettavasti avattua kovan tuulen vuoksi.
Gondola closed because of the hard wind (18-20m/s). We can't also open the lift Huippu because of the hard wind!

Kirpsakkaa aamua! 🥶😁
Onpa vain kylmäks vetäny kelin! Mutta talvihan se nyt on!! 😅😉 Lämpötila hissien ala-asemalla -25 ja huipulla -22. Tuulilukema huipulla 7-8m/s. Muistakaa pukea huolella vaatetta ja suojata kasvot hyvin! Gondoli, Sportti, Alahissi, Perhe, Vekkuli ja matot normaalisti avoinna 10-17! Off piste-rinne on myös auennut laskettavaksi!!

Good morning! It is pretty cold, isn't it! 😅🥶
Temperature on the top at the moment -22 and on the bottom lift station -25. Wind on the top at the moment 7-8m/s. Lots of clothes on and cover your faces! Lifts are open normally 10am-5pm! Slope 26 Off-piste is also now open!
... Näytä lisääPiilota

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 kuukautta sitten

PÖLLÖ - Ski Bar, Bowling YLLÄS
Näytä Facebookissa
·Jaa

2 kuukautta sitten

PÖLLÖ - Ski Bar, Bowling YLLÄS
Näytä Facebookissa
·Jaa